Ubytovanie Dom Lúč

V novopostavenom Dome Lúč sa môžete ubytovať v dvojlôžkových izbách, rodinných izbách a apartmánoch, ktoré sú ideálne pre každú príležitosť.

Dvojlôžková izba Lúč

Manželská posteľ

Kúpeľňa s WC

Televízor

Spoločná terasa

Klimatizácia

Dvojlôžková izba v Dome Lúč zaujme svojou novotou a moderným dizajnom. Každá izba disponuje možnosťou oddelenia postelí, vlastnou kúpeľňou so sprchou a WC a spoločnou terasou s vlastným sedením. Izba je vhodná pre páry, ale aj trojčlenné rodinky s jedným menším dieťaťom na zdieľanej manželskej posteli. Užite si príjemný pobyt v krásnom, úplne novom a čistom prostredí.

Rodinná izba Lúč

Manželská posteľ

Rozkladacie kreslo

Televízor

Kúpeľňa s WC

Spoločná terasa

Klimatizácia

Rodinné izby ponúkajú komfortné ubytovanie pre rodiny s dvomi deťmi. Izba disponuje manželskou posteľou s možnosťou oddelenia postelí. Súčasťou izby je rozkladacie kreslo s úložným priestorom, kde sa komfortne vyspí aj dospelá osoba. Menšie deti majú ubytovanie zdarma na zdieľanom lôžku na manželskej posteli. Izba má vlastnú kúpeľňu a spoločnú terasu so sedením. Ideálna voľba pre nezabudnuteľné rodinné pobyty.

Apartmán Lúč

Manželská posteľ

Rozkladací gauč

Televízor

Kúpeľňa s WC

Spoločná terasa

Klimatizácia

Apartmán Lúč je dostupný na prvom aj na druhom poschodí v novopostavenom Dome Lúč. Ponúka priestranné ubytovanie so spoločnou terasou a sedením. Apartmán pozostáva zo spálňovej časti s manželskou posteľou alebo možnosťou oddelených postelí a obývačky. Apartmán je ideálny pre páry, rodinky s tromi deťmi, ale aj pre štvorčlenné skupinky. Súčasťou obývačky je rozkladací gauč ako plnohodnotné dvojlôžko. Apartmán má vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC a spoločnú terasu so sedením, čo vytvára dokonalé miesto pre relaxáciu.

Nezáväzná rezervácia