Obedové menu od 7. – 10. 1. 2025

Obedové menu podávame od 11.00 do 15.00 h. Rozvoz obedov nerobíme.

RS Púšť je od 23.12.2024 do 1.1.2025 zatvorené. Obedové menu začíname variť až 7.1.2025.

Prevádzka bude otvorená od 2.1.2025 – varíme iba a la carte.

POLIEVKY:

1/ 0,33 l  Držková, chlieb – 1 – cena 3,50 €
2/ 0,33 l  Fazuľová kyslá s údeným, chlieb – 1,7 – cena 1,50 €
3/
0,33 l  Tekvicová hokaido s krutónmi – 1,7 – cena 1,50 €
4/
0,33 l  Vývar so zeleninou, mäsom a rezancami – 1,3,7,9 – cena 1,50 €
5/ 0,4 l  Huspenina, chlieb – 1 – cena 4,90 €

HLAVNÉ JEDLÁ:

1/ 50/150 g Kačacie stehno s plnkou, dusenou kapustou a knedľou – 1,3,7 – cena 10,90 €
2/ 120/180 g Bravčové soté na pive (slaninka, chilli, šampiňóny), zemiakové placky – 1,3,7,10 – cena 7,00 €
3/
380 g Cestoviny s grilovanou zeleninou, bazalkovým pestom a parmezánom – 1,3,7,9 – cena 6,00 €
4/ 120/200 g Kuracia čína s ryžou a nakladaným zázvorom – 1,6 – cena 5,50 €
5/ 330 g Domáce perky so slivkovým lekvárom, makom a rozpečeným maslom – 1,3,7,11 – cena 4,50 €

Obedové menu zostavila šéfkuchárka: Jeanette Majzlanová

V ponuke sú nátierky zo sumčeka omega. Cena za nátierky je 1,65 € / ks, pri kúpe nad 8 ks je cena 1,60 € / ks
Ponuku pizze + info o nátierkach nájdete v aktualitách.

Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pistácie, pekanové, para, makadamové), 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich

Sezónne menu v RS Púšť do 31.1.2025